Privacy

Dit Privacystatement is alleen van toepassing op persoonsgegevens die zijn achtergelaten op Jumbodejongnoordwolde.nl. Deze site bevat links of verwijzingen naar andere sites. Deze sites kunnen andere privacy regels hanteren, voor de inhoud van deze andere websites kan Jumbo De Jong geen verantwoordelijkheid dragen. Jumbo De Jong raadt u aan, alvorens u op andere websites persoonlijke gegevens verstrekt, zich van deze regels op de hoogte te stellen. Wij behouden ons het recht voor dit privacystatement aan te passen. De meest recente versie van de Privacystatement zal altijd op deze website worden gepubliceerd.
 

Doel van het bewaren van gegevens

De persoonlijke gegevens die u op deze website (Jumbodejongnoordwolde.nl) invult, worden uitsluitend door ons gebruikt ten behoeve van:
- het beantwoorden van vragen die gesteld zijn via het contactformulier
- het verwerken van geplaatste bestellingen via één van onze bestelmodules
- het aanmaken van een Mijn Jumbo De Jong bezorgservice account
- het onthouden van gegevens en voorkeuren opgeslagen in het Mijn Jumbo De Jong bezorgservice account
Jumbo De Jong  houdt zich daarbij aan de van toepassing zijnde privacy wetgeving.
 

Derde partijen

Uw gegevens worden niet aan een derde ter beschikking gesteld, tenzij op grond van een wettelijk voorschrift, of in een noodgeval, voor zover dat naar ons redelijk oordeel in uw eigen belang is.
 

Beveiliging

Jumbo gaat uiterst zorgvuldig om met uw persoonlijke gegevens. We hebben diverse technische en organisatorische maatregelen genomen om uw persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies of tegen enige vorm van onrechtmatige verwerking.